Traspassa Manuel Palou, President de Dincat

El nostre president, Manuel Palou i Serra, ens ha deixat aquest passat dijous, 1 de juny de 2023, als seus 76 anys, a Barcelona.

Des del més sentit dol que en aquest moment ens acompanya, el conjunt de la Junta Directiva, l’equip de Dincat, així com tota la comunitat que representem, traslladem tot el nostre condol a família i amics, tot recordant la gran persona, amic i president que ha estat el Manel fins l’últim dia. Sens dubte, ens deixa un llegat d’humanitat i compromís, que ens acompanyarà a tots dia a dia en la nostra lluita.

Després de tota una vida dedicada a la defensa i reconeixement dels drets de les persones amb Discapacitat, va ser guardonat el passat mes d’abril amb la medalla al treball President Macià 2022.

Manuel Palou es va diplomar en Dret per la UB i comptava amb un postgrau de Traducció Jurídic-Administrativa per la UAB. Amb una llarga trajectòria professional en el sector de la discapacitat intel·lectual, va ser, entre d’altres, director de la Fundació Viver de Bell-Lloc (1990-2013), així com cofundador i director de Sinergrup (2007-2013).

Fruit de la seva experiència, també va formar part de multitud d’òrgans de govern d’entitats i federacions del sector. Destaquem la seva vocalia a la Junta Directiva de la Coordinadora Tallers (1994-2001) i la presidència de la Fundació Viver de Bell-lloc, des del l’any 2013. L’any 2017 va assumir la presidència de l’Associació Empresarial d’Economia Social Dincat (AEES), sumant la de la Federació Dincat ara fa tot just 4 anys, impulsant el projecte de confluència de Dincat “Una sola veu”.

Família i amics l’acomiadarem aquest proper diumenge a les 13:30h (la vetlla serà a partir de les 10:30h) al Tanatori de Sant Gervasi de Barcelona.

Descansa en pau, amic.

 

Descarrega el comunicat