#STOPLListesEspera

Campanya Dincat amb motiu del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat 2021

Aquest any, de cara al 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des de Dincat, impulsem la campanya “STOP LLISTES D’ESPERA”, amb l’objectiu de denunciar les llistes d’espera a les quals han de fer front les persones amb discapacitat intel·lectual a l’hora d’accedir a un habitatge digne amb els suports necessaris i als serveis d’atenció diürna, així com reivindicar el seu dret a tenir i dur a terme un projecte de vida independent.

Des de Dincat hem definit un manifest comú per a tot el sector que posa damunt la taula les principals demandes i evidencia les mancances d’un sistema, encara, poc eficient.

Manifest Stop Llistes d’Espera

Manifest Stop Llistes d’Espera (Lectura Fàcil)

Com pots participar en la campanya?

1. Assisteix a la concentració “STOP LListes d’Espera” el pròxim divendres, 3 de desembre a les 12h Plaça Sant Jaume..

Ens reunirem per fer-nos sentir i comptarem amb la participació de la fantàstica agrupació musical “Els Cracs d’Andi”!

2. Visita la Fira de la disCapacitat Intel·lectual a l’Espai Provença!

Aquest any, en el marc de la col·laboració amb FGC, serem a l’Espai Provença (vestíbul de l’estació Provença de Barcelona) amb una fira per vendre i mostrar productes que es realitzen des de les entitats associades a Dincat.

Del 29 de novembre al 3 de desembre de 9h a 18h! Us hi esperem!

3. Ajuda’ns a fer-nos visibles a les xarxes socials!! 

Des de Dincat, us animem i demanem tot el vostre suport per tenir al llarg de la setmana (del 29 de novembre al 3 de desembre) el màxim de repercussió a Twitter, Facebook i Instagram. Ens podeu ajudar fent RT, RT amb comentari i/o like a les publicacions i compartir-les. També, ens podeu ajudar sumant-vos a la campanya a través de la publicació de posts als vostres perfils!

És de vital importància que sempre utilitzeu el hashtag #STOPLlistesEspera!!!