Participa i fes les teves preguntes als candidats a les eleccions

LLEGEIX AQUÍ LA VERSIÓ EN LECTURA FÀCIL.

 

En el marc de la campanya “No som invisibles. Tenim VOT”, Dincat organitza un acte amb els diferents candidats dels partits polítics a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Aquest acte es converteix en un espai d’interacció amb els representants polítics en el que tenim ocasió de compartir les nostres preocupacions i traslladar les demandes que tenim com a sector i com a col·lectiu.

Volem que aquest acte sigui el més participatiu possible i, per això, és imprescindible comptar amb el màxim de col·laboració possible.

Com es pot participar?

Aquest any l’acte es farà de forma virtual i per això hem volgut fer-lo molt dinàmic, apostant per la realització d’un debat en el que les preguntes es canalitzaran a través de petites càpsules audiovisuals.

Tothom que vulgui pot participar en aquest acte enviant vídeos amb una pregunta directa i concreta als diferents candidats. Els vídeos s’hauran d’enviar per Whatsapp al 682 82 17 17 o per correu electrònic a comunicacio@dincat.cat indicant nom i cognoms de la persona que fa la pregunta.

► Com han de ser els vídeos?

  • Màxim 1 minut de durada. No mínim establert.
  • Gravats en horitzontal.

Us animem, també, a compartir les vostres preguntes a les xarxes socials, etiquetant a Dincat i amb el hashtag #NoSomInvisblesTenimVot, per començar a escalfar motors i demostrar que som un sector fort, amb moltes reivindicacions i preguntes a fer als polítics.

Qui pot participar?

Persones amb discapacitat intel·lectual, familiars o professionals d’entitats. Per això, us demanem que feu extensiva aquesta proposta a totes aquelles persones vinculades d’una forma o una altra al sector.

Fins quan es pot participar?

La data límit per fer-nos arribar els vídeos és el dia 15 de gener del 2021.

Quin ús es farà d’aquests vídeos?

Es compartiran a través de xarxes socials i alguns d’ells es projectaran el mateix dia de l’acte per rebre resposta directa dels candidats assistents.