Campanya contra la violència masclista

#VoyTapadaNoCallada

El 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, Dincat se suma a la campanya de Plena Inclusión Espanya i us convoca a la Manifestació en línia #VoyTapadaNoCallada, que pretén reivindicar la visibilitat de les múltiples formes de violència exercida sobre les dones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament .

Aquesta manifestació tindrà lloc a Zoom (https://us02web.zoom.us/j/86199584538) i serà emesa també a través de Facebook Live, el dimecres 25 de novembre de 2020 a les 13: 00h (hora peninsular). En ella diverses activistes amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament oferiran discursos contra la violència i estrenarem una cançó en directe.

Com participar en la campanya?
• Escriu sobre una mascareta l’etiqueta #VaigTapadaNoCallada o alguna altra reinvindicació en contra la violència contra les dones, ben visible.
• Posa’t la mascareta i fes-te una foto.
• Comparteix la foto a les teves xarxes socials, posant les etiquetes #VaigTapadaNoCallada i #VoyTapadaNoCallada.
• També et convidem a assistir amb la teva mascareta a la manifestació virtual del dia 25 de novembre. Per assistir hauràs punxar en l’enllaç de Zoom i activar la càmera perquè es vegi la teva màscara amb el lema. Recorda que si connectes la teva càmera estas permetent que et gravin.
• També pots ajudar-nos a difondre aquesta iniciativa compartint l’enllaç a aquesta pàgina a les teves xarxes, amb les etiquetes #VaigTapadaNoCallada i #VoyTapadaNoCallada.

Manifest per el 25 de novembre. Dia contra la violència masclista.