TALLERS DE FAMÍLIES 2017

Tallers famílies

• És un espai de suport a les famílies a través de la formació i d'intercanvi d'experiències.

• L'objectiu és que les famílies adquireixin nous coneixements i potenciïn les seves habilitats per a les situacions del dia a dia.

El programa Tallers de Famílies és un espai de formació i d'intercanvi dirigit a les famílies perquè puguin adquirir nous coneixements en torn a l'atenció a la persona amb DID i així potenciar les habilitats necessàries per gestionar les diverses situacions que se'n deriven del seu rol com a mares i pares.

Aquesta activitat ofereix un espai d'informació, formació i reflexió sobre aspectes relacionats amb la DID. És un recurs de suport a les famílies pel que fa a la seva tasca com a cuidadors.

Així doncs, des de l'Àrea de Famílies s'ofereix un conjunt de xerrades i tallers d'interès per a les famílies. Aquestes activitats estaran organitzades per les entitats, comptant amb el suport de Dincat.

A continuació adjuntem un calendari on podeu accedir a totes les dades de cada Xerrada i Taller confirmat fins ara. Aquestes Xerrades i Tallers són gratuïts i oberts a totes les famílies encara que no formin part de l'entitat organitzadora.

Si com a familiars teniu interès en participar en qualsevol xerrada o taller és necessari confirmar assistència posant-se en contacte amb l'entitat organitzadora.

Podeu consultar el calendari dels tallers de famílies.

Més informació

Opinió del lector

1 Rogelio 26/05/2017 11:30:34
En mi opinion es muy interesante que los padres podamos inter cambiar experiencias con otros padres