Santiago López Noguera, reelegit President de Plena Inclusión

santiago

• Plena Inclusión ha celebrat avui una Assemblea Extraordinària en la qual ha reelegit els càrrecs de la seva Junta Directiva per un nou mandat de quatre anys.

• Santiago López Noguera ha estat escollit per continuar amb el treball que ha realitzat en els últims quatre anys com a President.

El passat 12 de gener la Junta Directiva de Plena Inclusión va obrir un procés de presentació de candidats per a la Presidència de Plena Inclusión, i avui l'Assemblea Extraordinària de l'organització ha triat de nou a Santiago López Noguera per ocupar aquest càrrec.

També han estat reelegits com a Vicepresidents, Mario Puerto (President de Plena Inclusión Comunitat València) i Juan Pérez (President de Plena Inclusión Castella i Lleó), els qui acompanyaran a López Noguera en aquesta nova marxa. Com a Secretari continuarà Carlos Esteban (President d'Aspanies- Plena Inclusión Melilla) i José Ruiz (representant de Plena Inclusión Castella - la Manxa en la Junta Directiva). A més, hi ha una nova vicepresidència d'assumptes internacionals que ocuparà Toña Fortuño, representant de Plena Inclusión Navarra.

La candidatura de Santiago López Noguera se centra en el paper de la família com a orientació prioritària del moviment associatiu de Plena Inclusión. També en l'aposta per la plena representació de les persones amb discapacitat intel·lectual; garantir la sostenibilitat de la Plena Inclusión Espanya i les seves federacions autonòmiques; i en l'assoliment de noves  vies de finançament reforçant l'articulació i cohesió de les entitats de Plena Inclusión.

A més, López Noguera té com a objectiu augmentar la presència de Plena Inclusión en les institucions i ampliar la seva capacitat de reivindicació davant de l'Administració, i vol tenir una major presència en les federacions, amb la finalitat de conèixer de primera mà les seves necessitats i inquietuds i poder afrontar-les des d'un projecte comú.

Finalment, entre les seves prioritats també està l'acció conjunta amb les tres entitats nacionals membres de Plena Inclusión: l'Associació Empresarial per a la Discapacitat (AEDIS), Special Olympics i l'Associació Espanyola de Fundacions Tutelars (AEFT), enfortint i impulsant la seva missió en els seus respectius àmbits d'actuació; continuar impulsant el 5è Pla Estratègic de Plena Inclusión; i preparar l'any 2020 un nou Congrés de l'organització: 'Toledo 20'.

Opinió del lector