Agenda

Presentació de la travessia solidària de l’Estret de Gibraltar

Data: 22 de Maig de 2017

Horari: 12H00

Organitzador: APINDEP

Lloc: Seu APINDEP: Camí Caldes 37, 08187 Santa Eulàlia de Ronçana, Vallès Oriental (Barcelona)

Els esportistes Miguel Luque i Sergi Mingote s'han fixat com a proper repte solidari travessar nedant a relleus l'Estret de Gibraltar. En aquesta ocasió, tots dos ajudaran a promocionar -amb diferents accions que donaran a conèixer durant la roda de premsa- la cooperativa APINDEP de Santa Eulàlia de Ronçana, en tant que aquesta té l'objectiu de posar en valor les capacitats de les persones discapacitades, lluitar per la inclusió escolar i social dels infants i joves discapacitats, objectiu que coincideix amb el rerefons del repte dels dos esportistes paretans. Tots els fons recaptats es destinaran a APINDEP.

El patrocinador del nou repte solidari de Luque i Mingote és Cola Cao.

Tant Luque com Mingote, al marge de paretans i amics des de fa molts anys, són companys a l'equip de #lalluitateam, especialitzat en la realització de reptes solidaris.

Miguel Luque és un dels més grans campions espanyols de natació paralímpica de tots els temps. Va nèixer amb artrogiposi, el que li provocava poca mobilitat a les cames. Avui no té cap mobilitat. Luque és un exemple d'esportista que sempre es mulla per causes solidàries dins i fora de l'aigua. De la seva trajectòria esportiva destaquen les medalles aconseguides a les 5 últimes paralimpíades: or a Sidney 2000 (Austràlia); or a Atenes 2004 (Grècia); bronze a Pekín 2008 (Xina), plata a Londres 2012 (Regne Unit), i plata a Río 2016 (Brasil).

Sergi Mingote ha fet cim per les dues cares de l'Everest (8848m) i, en la seva vessant de reptes solidaris, destaquen entre altres l'ascens al Khan Tengri (7.010 m) l'any 2014 amb en Jose Miguel Herrera "Josemi", company de #lalluitateam, o la seva participació a la Titan Desert i a l'Ultraman de Motril (Granada) l'any passat. A la roda de premsa participaran:

- Mercè Llauradó, Gerent d'APINDEP

- Marc Serrabassa, Coordinador de l'àrea esportiva d'APINDEP

- Javier Coromina, Director de Comunicació d'Idilia Foods (Cola Cao)

- Miguel Luque, esportista

- Sergi Mingote, esportista

Si us plau confirmeu la vostra assistència a Francesc de la Torre: 647 66 22 10, fjkdelatorre@gmail.com