Presentació d'un projecte pioner per ajudar a prevenir i detectar els abusos que poden patir les persones amb discapacitat intel·lectual

Dimarts, 20 de març, la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra i Dincat, presenten un projecte conjunt que integra tallers divulgatius de prevenció, formació i una guia per a l'assistència a persones amb discapacitat intel·lectual en l'àmbit de la seguretat.

Aquest col·lectiu és molt heterogeni i les persones que l'integren es poden convertir fàcilment en víctimes, a causa de la seva especial vulnerabilitat. Alguns dels àmbits que es tractaran en els tallers són els abusos sexuals, els abusos psicològics, els abusos econòmics, delictes relacionats amb l'ús de les tecnologies i d'altres que puguin patir.

L'acte de presentació tindrà lloc a les 11:30 hores a la sala de premsa de la Direcció General de la Policia (travessera de les Corts, 319 de Barcelona). Hi assistirà l'inspector Albert Oliva, Portaveu del cos de Mossos d'Esquadra, i la Sra. Rosa Cadenas, presidenta de Dincat.

Opinió del lector