Pare a pare

Pare a PareL’activitat neix de la necessitat de rebre un suport específic quan una família acaba de conèixer el diagnòstic de la discapacitat del seu fill o filla.

Concretament consisteix en un suport emocional entre iguals, provinent d’altres famílies que han passat per una situació similar i que, voluntàriament, s’ofereixen a compartir la seva experiència.

Hi ha un equip de mares voluntàries   que desenvolupen aquesta activitat, amb el suport de l’equip tècnic de Dincat, que fa un seguiment mensual de les atencions realitzades.

El programa pare a pare, també es desenvolupa a l’Hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona, on s’ofereix un suport a les famílies que tenen ingressats els seus fills en aquest hospital i acaben de conèixer el seu diagnòstic.

Objectiu

Acompanyar les famílies que tenen un fill o filla amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, per tal que sentin que no estan sols. Paral·lelament, els professionals responsables del programa ofereixen el seu suport en aquells casos que ho requereixin.

Contacte

Olga González ogonzalez@dincat.cat