Nova formació a mida d’Àuria Grup per a l’empresa Stikets

foto

• La formació per preparar comandes a l'empresa igualadina obre una via d'ocupació per a les persones en situació d'atur.

• El Servei d'Inserció, Punt Formatiu Incorpora, iniciarà una sessió informativa el 19 d'abril per detallar el programa i requisits.

Àuria prepara una nova formació en col·laboració amb l'empresa igualadina Stikets amb l'objectiu d'oferir una formació a mida que faciliti la incorporació laboral de persones en situació d'atur de l'Anoia.

Aquesta nova formació gratuïta neix després de l'experiència amb Tex 51 S.L. fruit de les necessitats del sector tèxtil anoienc, finalitzant amb la col·laboració de 10 empreses del gremi. La necessitat empresarial ha obert una nova via que ha possibilitat al Punt Formatiu Incorpora acotar els continguts i adaptar el programa a les necessitats real del sector . Ara l'Stephanie Marko, gerent d'Stikets, aposta per la mateixa fórmula. Una formació de 140 hores amb l'objectiu d'inserir laboralment a un grup de persones en situació d'atur en la preparació de comandes d'etiquetes adhesives.

El Servei d'Inserció iniciarà el curs el 7 de maig i finalitzarà el 22 de juny. La selecció es farà en funció de les persones que compleixin els requisits, entre els que destaquen la motivació pel sector, la disponibilitat horària i estacional, i el domini de l'idioma. Els candidats han de trobar-se en situació d'atur. Per ampliar la informació es realitzarà una sessió informativa el proper dilluns 19 d'abril, a les 15,30h a la sala d'actes d'Àuria Fundació, ubicada a l'avinguda Andorra, 28 d'Igualada. La pre inscripció es pot fer a través del web d'Àuria.

Iniciatives com les de Tex 51 i Stikets son una clara aposta per la promoció de la inserció laboral de col·lectius vulnerables a arrel de les necessitats creixents d'un mercat que aposta per activitats manipulatives, difícils de substituir malgrat la mecanització i innovació dels processos. Sobre Àuria Grup Àuria és un grup empresarial de l'economia social sense ànim de lucre que aglutina les empreses i entitats com Àuria Cooperativa, la Fundació Privada Àuria, i altres cooperatives de segon grau com Moltacte, Àuria Empresa d'Inserció i altres marques com Àuria Cosmètics.

Àuria Grup factura cada any més de 15 milions d’euros. Àuria aglutina més de 1.250 persones de base social i amb més de 600 professionals és la primera empresa de la comarca en nombre de treballadors. Compta amb una superfície industrial de 9.000 m2, a banda de l’edifici de serveis on s’ubica la Fundació Privada Àuria i 10 llars residències arreu d’Igualada. La massa social aglutina més de 1.200 persones entre socis, usuaris, voluntaris i famílies.

Opinió del lector