Meteomúsica: música i meteorologia a favor de la Fundació Finestrelles

Meteomúsica

L'Auditori del Conservatori del Liceu acollirà el 2 de desembre un concert ideat i conduït pel meteoròleg Alfred Rodríguez Picó amb l'Orquestra de Cambra de Granollers. Els beneficis seran per als usuaris i usuàries de l'entitat de Dincat.

Tornados, pedregades, tempestes o aurores boreals. Tots aquests fenòmens meteorològics es podran viure a través de la música i del concert Meteomúsica, organitzat per la Fundació Finestrelles i ideat i conduït per un dels homes del temps més coneguts a casa nostra, Alfred Rodríguez Picó. De la mà de Picó, l'Orquestra de Cambra de Granollers, dirigida per Corrado Bolsi, interpretarà fragments d'obres de Sibelius, Beethoven, Bach o Haydn, entre altres, que permetran al públic emprendre un viatge per visitar els llocs del planeta on s'han viscut aquests fenòmens més extrems.

El concert tindrà lloc el dilluns 2 de desembre a l'Auditori del Conservatori del Liceu (C/Nou de la Rambla, 88. Barcelona). El preu de l'entrada és de 50€ i els beneficis seran per a la mateixa entitat que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual. Els "Amics de la Fundació" obtindran un 10% de descompte en la seva entrada.

La compra de localitats es pot fer trucant al 93 371 34 41 o bé enviant un mail a info@fundaciofinestrelles.com. També es pot col·laborar amb un seient de "Fila 0" si no s'hi pot assistir (compte bancari: 2100-0555-34-0202162137).

Més informació

Opinió del lector