La discapacitat intel·lectual demana que es faci real i efectiu el dret a una educació de qualitat inclusiva i equitativa

foto

• Sota el lema "L'educació, el camí cap a la pau" reflectint la importància del paper de l’educació com a mecanisme de promoció de la pau i camí per construir societats inclusives i d’acollida, la Campanya Mundial per l'Educació (CME) exigeix ​​als representants polítics el compliment de l'Agenda d'Educació 2030.

• Per això, Dincat ens sumem del 23 i 29 d'abril a la Setmana d'Acció Mundial per l'Educació (SAME), que se celebra a més de 120 països. A Espanya hi haurà activitats i actes reivindicatius en 17 comunitats, en què es preveu la participació de més de 40.000 persones.

• Exigim transparència, rendició de comptes i participació ciutadana en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i especialment l’ODS 4 : "garantir una educació de qualitat, inclusiva i equitativa, i promoure les oportunitats d'aprenentatge durant tota la vida per a totes i tots".