L'Associació Alba gestionarà el casal d'estiu de l'Ajuntament de Tàrrega

Alba gestiona casal estiu Tàrrega 2015

• És la primera vegada que el consistori treu a concurs la gestió del casal.

• Alba hi aportarà la seva experiència en la gestió de projectes educatius i de lleure.

Quàlia, el servei de projectes educatius i de lleure de l'Associació Alba, ha guanyat el concurs que ha convocat l'Ajuntament de Tàrrega per gestionar el tradicional casal d'estiu l'Esplai Esprai. És la primera vegada que el consistori el treu a concurs amb l'objectiu de millorar-ne el servei i la qualitat.

L'Esprai Esplai, dirigit a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, es farà aquest any entre el 29 de juny i el 14 d'agost a l'escola Jacint Verdaguer i a diferents espais de la ciutat. A l'hora de plantejar el casal, els responsables de Quàlia s'han inspirat en el projecte de Francesco Tonucci, "La ciutat dels nens", que reivindica la ciutat com a espai on els infants poden experimentar sols, divertir-se i jugar als carrers i places amb la màximaseguretat i respecte.

Un equip de monitors, titulats i amb experiència en l'educació en el lleure, estan preparant una programació basada en una història o fil conductor, a partir del qual es basaran les activitats, totes elles plantejades amb uns objectius pedagògics i amb uns valors concrets. Els pares estaran informats del dia a dia a l'esplai a través d'un blog on es penjaran fotografies de les activitats.

Les inscripcions estan obertes a www.lleurequalia.cat o es poden fer en persona a l'Ajuntament de Tàrrega.

Opinió del lector