Agenda

Inspira, festival inclusiu

Data: 29 de Setembre

Horari: De 16h-01h aprox.

Organitzador: Fundació MAP

Lloc: Recinte de La Devesa del Pla de Ripoll (zona del passeig del Pla i de l'avinguda del Tèxtil)

Web: http://inspirafestival.com/

L'INSPIRA FESTIVAL és el festival inclusiu del Ripollès. Una jornada plena d'espectacles i activitats de tarda adreçades a tot tipus de públic (amb propostes per a infants, famílies, joves, adults...) i concerts al vespre, amb el grup TXARANGO com a cap de cartell. Un esdeveniment on confluiran la celebració dels 50 anys de la Fundació MAP i la música, la cultura i les arts escèniques com a eina d'inclusió social.

La Fundació MAP celebra els 50 anys de serveis a les persones amb discapacitat al Ripollès i per això ha preparat aquesta gran festa des de Ripoll, amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Comissió de Festes. Un esdeveniment obert a tothom i totalment accessible que servirà per transmetre els valors de l'entitat: igualtat, equitat, justícia social , solidaritat, respecte i compromís. Volem INSPIRAR valors, INSPIRAR inclusió i INSPIRAR per agafar aire i deixar-nos endur per les meravelloses propostes d'aquest festival inclusiu.

L'INSPIRA tindrà lloc el dissabte 29 de setembre de 2018, de 16h a 1h, al recinte de La Devesa del Pla de Ripoll (amb entrada per la carretera Barcelona, 3), que es tancarà per a l'ocasió.

L’INSPIRA està dividit en diverses zones:

Zona A: lloc on es donarà veu a diferents col·lectius i entitats vinculades a la cultura, la discapacitat i entitats del tercer sector. La idea és oferir un espai de sensibilitzaciód’activitats de tipus artísticd’espectacles, on també tinguin cabuda les entitats més locals i comarcals. Aquesta zona s’obrirà al públic a les 16h de la tarda.

Zona B: espai amb activitats, espectacles i tallers per a un públic infantil i familiar.

Zona C: escenari principal, on actuarà TXARANGO (21h), precedit per un grup teloner, i seguit d’un discjòquei, que posarà música fins a la 01h de la matinada aproximadament.

Zona D: l’espai de serveis i food trucks perquè les persones que entrin al recinte, no hagin de sortir i puguin menjar i relaxar-se al costat de les propostes del festival.

Compra la teva entrada.

inspira cartell