Agenda

I Jornada “Salut Mental i Jo”: Una mirada protagonista i integradora de la salut mental

Data: 5 d'Octubre

Horari: De 9:00 a 14:00h

Organitzador: Grup Som Via

Lloc: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB): Passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona

Web: https://www.somvia.org/programa-jornada-som-via/

El divendres 5 d'octubre a la seu Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) tindrà lloc la I Jornada "Salut Mental i Jo". Sota el títol Una mirada protagonista i integradora de la salut mental, la Jornada està organitzada pel Grup Som Via amb la col·laboració del COMB, i té la voluntat de normalitzar i sensibilitzar sobre la malaltia mental, reivindicant la importància i necessitat d'escoltar les persones afectades per poder avançar en una societat més inclusiva.

Aquesta primera edició serà conduïda per la periodista i comunicadora Sílvia Cóppulo, que entrevistarà tres ponents del Programa Ments Despertes, un programa de normalització de la malaltia mental, promoció de la salut i foment de la participació comunitària. Els ponents són persones amb diagnòstic en salut mental, que compartiran el seu testimoni d'experiència en primera persona a través d'una conversa transparent, senzilla i captivadora pel seu interès humà.

En la segona part de l'acte es durà a terme una taula rodona entre representants dels diversos agents d'interès en l'àmbit de la salut mental (afectats, salut, social, entitats, etc.) Moderada per Marina Geli, coordinadora estratègica del Centre d'Estudis Socials i Sanitaris de la UVic- UCC, aquesta taula debatrà sobre el present i futur de la salut mental a Catalunya, amb l'objectiu de construir una mirada integrada i integradora sobre l'atenció i el protagonisme que les persones afectades han de tenir quan es tracta del seu benestar.

La Jornada és oberta a tothom, i està particularment dirigida a professionals i directius de l'atenció social i sanitària en l'àmbit de la salut mental.

Inscriu-te.

 

cartell