Dincat viatja a Gal·les en el marc del projecte 'Mi Casa'

foto

• De l'11 al 14 de juny es realitzen a Cardiff (Gal·les) unes jornades sobre el projecte 'Mi Casa', al voltant de l'habitatge per a persones amb grans necessitats.

Dincat viatja a Cardiff, Gal·les, de l'11 al 14 de juny en el marc del projecte 'Mi Casa', al voltant de l'habitatge per a persones amb grans necessitats. L'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), hi serà com a representant de l’administració.

"MI CASA" és un projecte experimental de Plena Inclusión, que es duu a terme en aliança amb les federacions que en formen part, les administracions públiques i organitzacions de persones amb discapacitat, i que compta amb el suport d'organitzacions de Gal·les (Regne Unit) i universitats que també hi participen.

L'objectiu del projecte és millorar els models d'habitatge per a persones amb discapacitat intel·lectual i generar models d'habitatge a la comunitat per a totes les persones, especialment per aquelles que tenen major necessitat de suport i que, generalment, queden excloses dels models d'habitatge inclusius i més personalitzats.

Durant el viatge es coneixeran diferents experiències d'habitatge de persones amb grans necessitats, amb l'objectiu d'avançar en alternatives a l'atenció residencial. Es treballarà amb experts en models de suport i serveis a persones amb discapacitat intel·lectual i grans necessitats de suport, coneixent també als responsables tècnics i gerents d'aquests projectes així com les persones de referència de les organitzacions de persones amb discapacitat i de l'administració pública de Gal·les.

Opinió del lector