Dincat promou el passi de la pel·lícula "La historia de Jan", un nen amb Síndrome de Down

• La pel·lícula es projectarà el dijous 2 de març, a les 20:00 hores als Cinemes Verdi Park de Barcelona

• Al final de la projecció, els espectadors tindran la oportunitat de xerrar amb en Jan i els seus pares, en Bernat i la Mónica

Jan és un nen amb síndrome de Down i al llarg dels sis primers anys de la seva vida, els seus pares van documentar el seu dia a dia fins arribar a crear aquesta pel·lícula. "La historia de Jan" pot ser la història de molts nens i nenes i sobretot de moltes famílies. Una història real en què probablement moltes famílies que han passat per una situació similar, es veuran identificades en algun moment, i que pot ajudar a moltes altres, que comencen ara una vida diferent de la programada, al costat d'un fill o filla amb discapacitat, a afrontar el futur amb més optimisme i esperança, sabent que no estan sols.

Però "La historia de Jan" és sobretot una bona pel·lícula per a tots els amants del cinema i una finestra al món per a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Et convidem a gaudir de bon cinema i a conèixer en persona als protagonistes: Jan, Bernardo i Mónica, que oferiran un col·loqui al final de la pel·lícula.

Des de Dincat estem promovent a través de Screenly, una plataforma de crowndticketing que permet la projecció de pel·lícules sota demanda, l'exhibició d'aquesta pel·lícula. El preu de l'entrada és de 6 euros, que només es carregarà a la targeta en cas que la projecció es dugui a terme si hi ha demanda suficient d'espectadors. Per això, t'animem a compartir amb tots els teus familiars, amics i companys de treball aquesta informació, perquè "La historia de Jan" és, probablement, la història de molts de nosaltres.

T'animem a veure el tràiler de la pel·lícula aquí.

Reserva la teva entrada a través de Screenly.

Opinió del lector