Dincat promociona hàbits saludables

belchi

• La Fundació Privada Aspronis, l'Associació Alba, la Fundació Privada Ginac i el Grup Cooperatiu TEB, han acollit el cicle de xerrades sobre la promoció d'hàbits saludables al llarg del mes de juliol.

Dins el marc de les actuacions de l'Àrea d'Envelliment, Salut Mental i Sexualitat de 2018Dincat ha dut a terme durant el mes de juliol, una sessió de promoció d'hàbits saludables dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport intermitent i limitat i a famílies.

Aquest pla consisteix en la difusió de la guia de salut "Quan estic malalt... Escolta'm!" i la Guia "Hàbits alimentaris: Claus per a una nutrició saludable per a famílies i persones amb DID", entre les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, a més de la realització de diverses xerrades amb continguts relacionats amb la guia per a usuaris d'entitats de Dincat.

Israel Belchi, responsable de l'Àrea d'Envelliment, Salut Mental i Sexualitat de Dincat ha conduit una xerrada dirigida a familiars a la Fundació Privada Aspronis. Paral·lelament, l'Associació Alba, la Fundació Ginac i el Grup Cooperatiu TEB han acollit el cicle de xerrades dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual.

Les xerrades informatives han abordat diversos aspectes relacionats amb la salut realitzades en sessions de dues a tres hores i els aspectes que s'han treballat han estat: anar al metge: abans, durant i després de la consulta; prendre medicaments, alimentació, exercici físic i la higiene, entre d'altres aspectes relacionats amb la salut.

Opinió del lector