Dincat organitza una Jornada sobre l’Atenció Precoç Centrada en la Família

Jornada Atenció Precoç

• Es donaran a conèixer pràctiques professionals estatals i internacionals amb especialistes de renom.

• És gratuïta i té lloc el divendres 8 d'abril a la Casa del Mar a Barcelona.

Dincat ha obert inscripcions per a la Jornada sobre l'Atenció Precoç Centrada en la Família que organitza per al divendres 8 d'abril a la Casa del Mar (Carrer Albareda, 1) a Barcelona.

La jornada vol donar a conèixer les pràctiques professionals centrades en la família que s'estan portant a terme en l'atenció precoç tant en l'àmbit estatal com internacional, a més de presentar experiències que estan aplicant alguns centres d'atenció precoç a Catalunya. Un altre valor afegit del simpòsium és que les mateixes famílies també explicaran les seves pròpies experiències en aquestes pràctiques.

A la trobada es comptarà amb especialistes internacionals en el treball amb les famílies i l'atenció precoç com els portuguesos Ana Serrano i Jose Boavida, que explicaran la implementació d'aquestes pràctiques als serveis d'atenció precoç a Portugal i l'americà Robin McWilliam, un dels pioners en l'aplicació d'aquesta filosofia de treball als Estats Units, en marxa des de fa 20 anys, i que compta amb el suport del govern nord-americà. També intervindran experts com el Dr. Climent Giné de la Universitat Ramon Llull- Blanquerna, la Dra. Marga Serrano de la Universitat Catòlica de València o Javier Tamarit de Plena Inclusión.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure's prèviament.

Inscripció Jornada Atenció Precoç Centrada en la Persona AQUÍ

Programa Jornada Atenció Precoç Centrada en la Persona AQUÍ

Opinió del lector