Dincat acull les seves 31es Jornades amb l’objectiu d’avançar cap a la transformació dels serveis

La transformació, l'objectiu

• 'La Transformació, L'objectiu' és el lema de les 31es Jornades Dincat que se celebren els dies 26 i 27 de maig al Centre de Convencions del Gran Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels.

• Enguany, les jornades tenen com a objectiu promoure una transformació dels serveis centrats en la persona per avançar cap a una societat més inclusiva.

• Les jornades inclouran tot un seguit de ponències, taules rodones, debats, experiències compartides, metodologies d'altres països i networking per afavorir el coneixement i la col·laboració entre tots els i les participants.

 

La Federació Catalana de la Discapacitat Intel·lectual (Dincat), en la seva aposta per la transformació, acull les 31es Jornades amb el lema 'La Transformació, L'objectiu', que es duran a terme els pròxims dies 26 i 27 de maig al Centre de Convencions del Gran Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels.

L'objectiu de les jornades és el de potenciar un model de transformació dels serveis, on l'eix central sigui la persona. És per això, precisament, que el lema d'enguany és "La transformació, l'objectiu".

Aquest projecte de transformació ha de ser útil per acompanyar les entitats en aquest treball de revisió de les praxis actuals i, ajudar-les a què les pràctiques s'orientin a assolir resultats personals i familiars de forma més eficaç. Per això, les jornades són una eina més de reforç en aquest procés, creant un espai per impulsar, acompanyar i orientar el creixement col·lectiu dels nostres professionals, reforçant l'espai de reflexió necessari sobre els canvis que ha hagut d'afrontar el sector durant els darrers anys i els reptes actuals i futurs.

Dincat espera que aquestes jornades ajudin a potenciar i reflexionar sobre la transformació dels serveis per tal d'assegurar que és la persona en sí mateixa i la seva voluntat, la finalitat. Poden servir, per tant, per acompanyar les entitats que encara no han iniciat el camí cap a la transformació i per escoltar i aprendre d'aquelles que ja estan submergides en el procés. Amb tot, seran un espai d'intercanvi de coneixements i experiències en el qual poden sorgir noves dinàmiques de treball.

Entre els ponents a les jornades hi haurà el Sr. Joan Ramon Ruiz, director general de Protecció Social; Antonio Guillén, president del COCARMI; Christine Rose, directora d'una consultoria d'organitzacions nacionals del Regne Unit sobre el Suport Actiu i el Suport Conductual Positiu; José Maria Gimeno, catedràtic de dret administratiu de la Universitat de Saragossa, president del Tribunal Administratiu de Contractes públics d'Aragó i director de l'observatori de Contractes Públics; Juan Recio, gerent d'Asprodes; Berta González, responsable de qualitat de vida de Plena Inclusión; Esther Fuentes, psicòloga del servei tècnic de Gorabide (Associació biscaïna en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual); Ricardo Aretxaga, coordinador d'atenció directa de centres de dia de Gorabide; Reyes Barranco, persona amb disCapacitat usuària de la residència d'Arteagoiti; Victor Küppers, formador; Gemma Deulofeu, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parelles.

A continuació trobaràs les diferents opcions i preus per les inscripcions:

Assistència a les ponències de divendres i dissabte (50€). Fent clic a aquesta opció tindràs la possibilitat de contractar altres serveis per separat. *Si només voleu assistir a les ponències no marqueu cap de les següents opcions.*Si desitgeu algun dels següents serveis a més de les ponències, marqueu totes les opcions que vulgueu:

- Dinar divendres (35€)

- Sopar divendres (35€)

- Dinar dissabte (35€)

- Sopar i gresca + ball (35€)

Divendres (inclou ponències de divendres, dinar i sopar de divendres més 1 nit d'hotel a habitació doble) 95€

Divendres (inclou ponències de divendres, dinar i sopar de divendres més 1 nit d'hotel a habitació individual) 145€

Dissabte (inclou ponències de dissabte, dinar i sopar i gresca de dissabte més 1 nit d'hotel a habitació doble) 100€

Dissabte (inclou ponències de dissabte, dinar i sopar i gresca de dissabte més 1 nit d'hotel a habitació individual) 150€

Divendres i dissabte (inclou ponències de divendres i dissabte, dinars i sopars de divendres i dissabte, gresca de dissabte més 2 nits d'hotel a habitació doble) 185€

Divendres i dissabte (inclou ponències de divendres i dissabte, dinars i sopars de divendres i dissabte, gresca de dissabte més 2 nits d'hotel a habitació individual) 285€

Inscriu-te aquí.

Opinió del lector