Agenda

Concert Solidari amb La Pegatina, La Mulata i Siamiss djs

Data: 24 de Gener

Horari: 20.00h

Organitzador: Associació Esclat

Lloc: Sala Luz de Gas: Carrer de Muntaner, 246, 08021 Barcelona

Web: http://bit.ly/2Cb824b

El dimecres 24 de gener, a les 20 hores, tenim una cita solidària a la Sala Luz de Gas. Vine a gaudir d'un concert únic, amb La PegatinaLa MulataSiamiss djs, que destinarà la recaptació als projectes futurs d'habitatge d'Esclat per a persones amb discapacitat.

Amb més de 20 països de gira a l'esquena, La Pegatina és, sens dubte, el millor revulsiu emocional que pot haver-hi d'amunt d'un escenari. El seu estil és variat, passant del merengue a la rumba o l'ska amb gran facilitat. La Pegatina, que ja ha editat sis discos, és a punt de començar una nova gira mundial l'any 2018.

La Mulata, grup que empunya el mestissatge llatinocatalà, barreja elements propis de la cultura catalana i llatinoamericana damunt l'escenari. Format per 9 músics d'arreu de Catalunya, que provenen d'estils musicals molt diferents, el grup ens proposa les paraules Sucre i Cafeïna per descriure la seva música dolça i enèrgica.

Les Siamiss djs van començar a fer de discjòqueis l'any 2000, sent residents del Pop Bar de Razzmatazz clubs durant 10 anys. Han actuat a festivals com el FIB (Festival Internacional de Benicàssim) o l'Isladencanta, a més d'haver portat les seves sessions a les sales més importants de casa nostra i el Regne Unit, entre altres.

L'Associació Esclat, entitat sense afany de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars, i la de les seves famílies, s'acomiada del 40è aniversari, que ha celebrat durant l'any 2017 amb diversitat d'actes culturals i festius, amb aquest concert solidari a la Sala Luz de Gas

El 24 de gener tens una cita solidària, vine a ballar per la paràlisi cerebral!

Aconsegueix la teva entrada fent clic aquí.

Més informació.

Concert Solidari