Agenda

Busquem gent com tu! I tu, què busques?

Data: 28 de Setembre de 2017

Horari: 18h

Organitzador: Fupar

Lloc: Sala de Juntes de Fupar: Carrer de les Campiones Olímpiques, 36, 08225 Terrassa, Barcelona

Web: https://www.fupar.es/ca/

Descripció: L'Enxarxa't, espai de voluntariat de FUPAR, inicia una nova aventura on les persones voluntàries es defineixen com la peça clau en la transformació social. L'espai creat pel proper dijous 28 de setembre ofereix a la ciutadania la possibilitat de conèixer de primera mà a les persones voluntàries, intercanviar idees, dubtes i propostes.

El mateix entorn possibilitarà conèixer les novetat del nou curs i les vies per iniciar l'acció voluntària

Us convidem a passar a l'acció i gaudir d'una xarxa d'interrelacions on la diferència ens fa rics, divertits i il·lusionats.

Reserva la teva experiència a lleure@fupar.cat.

PROJECTE EDUCATIU DEL SERVEI

L’Enxarxa’t es presenta com un servei d’abast comunitari, que té com a objectiu principal promoure la interrelació entre aquelles persones que formen part de la fupar i l’entorn, gràcies a la promoció d’un espai dedicat al voluntariat.

Aquesta proposta parteix del Projecte de Lleure que la FUPAR desenvolupa des de fa més de 20 anys i que s’actualitza constantment en funció de les necessitats socials emergents.

Sota aquest marc de referència, oferim la possibilitat de fer ús de les nostres instal·lacions i personal de suport per realitzar accions formatives, socioculturals i esportives vinculades a Treballs de Recerca, Crèdits de Síntesis i fins i tot, a Programes Específics d’interès compartit, que desitgin treballar sobre la diversitat funcional i els seus reptes. De forma complementària Fupar vincula a la persona voluntària que a títol personal decideix unir-se a una activitat o bé iniciar-ne una nova proposta.

PERFIL DE LA PERSONA VOLUNTÀRIA

Es defineix un perfil bàsic que cal que reuneixi la persona voluntària independentment de l’activitat que desenvolupi:

- Tenir 16 anys o més.
- Gaudir d’estabilitat emocional, responsabilitat i compromís adequat per el desenvolupament de la seva activitat com a voluntària.
- En l’entrevista realitzada no es percep que la persona presenti símptomes psicopatològics i s’intueix capacitat per a resoldre conflictes.
- Capacitat d’autonomia i habilitats personals suficients per a col·laborar en les activitats de lleure i esport.

fupar