Autogestors de Teb Lleure Vallès participen a la jornada de difusió de la guia "Defendemos nuestros derechos en el día a día"

Imatge de la guia

Derechos

El dimarts 23 de novembre de 2010, tres autogestors de l'entitat Teb Lleure Vallès, acompanyats d'una persona de suport, van anar a Madrid per participar al programa de difusió de la guia "Defendemos nuestros derechos en el día a día" que va organitzar FEAPS Confederació.

Els joves que van assistir a la trobada van ser Mireia Campi, Vanessa Salvador i Roger Vilaseca.

Al matí, es va fer una presentació sobre com s'havia elaborat la guia, on van participar professionals i persones amb discapacitat intel·lectual. Posteriorment, es va proposar una dinàmica amb tots els assistents per valorar com està actualment el respecte dels drets que es defensen. Aquesta dinàmica va deixar palès que els preocupa la feina i el fet de no poder tenir una vida independent, i que a totes les comunitats autònomes no se'ls tracta d'igual manera.

A la tarda, es van fer uns grups de treball per plantejar noves situacions sobre drets i amb quins recursos compten les persones amb discapacitat per poder-los defensar. Per finalitzar, es va fer una posada en comú de les conclusions dels grups de treball.

Més informació

Opinió del lector