Alba celebra els 40 anys amb el repte d'una nova residència

Aniversari Alba 40 anys

• L'entitat ha presentat el programa d'actes i els detalls de la construcció d'un nou equipament de 24 places a Sant Martí de Riucorb.

L'Associació Alba ha presentat els detalls del programa d'actes de celebració del 40è aniversari. Els actes, que es desenvoluparan durant aquest any, consisteixen en una jornada amb empresaris per presentar experiències i bones pràctiques per prevenir problemes de salut mental, la publicació d'un conte infantil sobre la història dels arrugats escrit pel periodista Carles Capdevila, un concurs artístic per crear un mural o escultura amb la col·laboració de l'Escola d'Arts i Oficis de Tàrrega o l'apadrinament de la Plaça de la Sardana a Sant Eloi.

A banda de presentar els actes commemoratius, l'entitat també va donar a conèixer un dels pròxims reptes de futur: la construcció d'una nova residència a Sant Martí de Riucorb. De moment, els tràmits amb el consistori per aconseguir la cessió d'un edifici ja han començat. Es tracta d'un edifici que fa 14 anys estava previst com a centre per a gent gran i que va quedar aturat per un problema de places.

Alba impulsarà diverses campanyes durant l'any per captar fons i acabar la construcció del nou equipament que tindrà 24 places de llar residència, però que també inclourà un servei de centre de dia per a persones grans i atenció domiciliària.

Vídeo dels 40 anys de l'Associació Alba AQUÍ

Opinió del lector