Acte de presentació documental "Diferents" del Grup Caliu

diferents

Amb motiu del 20è Aniversari de l'Associació Grup Caliu, l'entitat organitza l'acte de presentació del Documental "Diferents", que tindrà lloc el proper dimecres 2 de març a les 19h a la sala d'actes de la seu del Memorial Democràtic, situada al Carrer Via Laietana, número 69 de Barcelona.

Diferents és una iniciativa audiovisual on els protagonistes són les pròpies persones amb discapacitat intel·lectual. El documental té per objectiu reflexionar sobre el tractament actual que tenen les persones amb discapacitat intel·lectual i les persones amb problemes de salut mental, i ho fa remuntant-se a dos moment claus en la nostra història recent: l'Alemanya nazi i l'Espanya franquista.

Diferents és el resultat de més de 14 mesos de treball, de documentació, entrevistes a experts, i gravacions a diferents localitzacions (Catalunya, Madrid i Alemanya) i ha comptat amb el suport del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació TMB.

Aforament limitat. Cal confirmar número d'assistents per correu electrònic a grupcaliu@yahoo.es, abans del 25 de febrer.

Més informació

Opinió del lector