Agenda

6ª Edició de l’Atendis Gresca

Data: 6 de Maig

Horari: 10h30 - 14h00

Organitzador: Fundació ATENDIS

Lloc: Parc de Catalunya, Sabadell

Web: http://atendisgresca.atendis.cat/

EN QUÈ CONSISTEIX?
Festa solidària + Vermut solidari + Gran cagada

FESTA I VERMUT SOLIDÀRI: Festa solidària amb diversos tallers que amenitzaran la jornada. Taller de maquillatge, Parada de Trenes Solidàries, Taller Pedagògic d'animals bovins, Parada d'alimentació saludable i un Vermut Solidari.

GRAN CAGADA: al mateix parc Catalunya hi haurà tota una zona tancada (com un camp de futbol) amb quadrícules - parcel·les numerades. En aquesta zona ballada hi haurà un vedell. Qui tingui la butlleta amb el número de parcel·la d'on cagui el vedell s'emportarà un premi de 1000 € en metàl·lic. Si el vedell no cagués abans de finalitzar l'acte es farà un sorteig. Així mateix, amb la mateixa butlleta-número per la gran cagada s'entrarà en altres sortejos. (Consultar les bases completes a la WEB).

ESPECTACLE: s'amenitzarà tota la Festa i la Gran Cagada amb un taller de Swing. També hi haurà l'actuació del teatre Pengi'm Penja'm del centre Bauma amb una obra especial de Llenguatge de signes. D'altra banda, el centre l'Aplec ens oferirà un taller obert a tots els públics. Finalment, comptarem amb la participació dels usuaris del centre Aral amb una demostració de Zumba.

PERQUÈ VOLEM QUE VINGUIS?
Tres bones raons per compartir

Per celebrar any rere any una gran festa i compartir amb les persones properes a l'APDP/Atendis el compromís, dedicació i atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies. La particular festa major de l'entitat.

Per captar recursos que es destinaran a fer "bossa" pel projecte de la reforma i millora del centre Casal Can Rull (residència on hi resideixen 41 persones) per tal d'adaptar els espais a les necessitats de les persones ateses, pretenent amb aquesta millora obtenir major seguretat i confort gràcies a un nou espai de sala d'estar, ampliació de l'espai de menjador i foment de la intimitat i privacitat personal.

Per donar a conèixer l'entitat, la seva tasca i apropar a la ciutadania el col·lectiu de persones a les quals atenem.

Pot participar de la Festa qualsevol persona que tingui ganes de passar un bon matí rodejat d'activitats i també amb la possibilitat de guanyar 1.000€ gràcies a la Rifa Simpàtica de LA GRAN CAGADA, on amb 2 vedells de protagonistes, farem que alguna persona tingui sort.

Es poden adquirir participacions pel sorteig de la Gran Cagada i altres premis fent clic aquí.

CARTELL