3r Congrés Internacional sobre famílies i discapacitat

logo

• El congrés es durà a terme del 31 de maig a l'1 de juny a Barcelona, amb la finalitat de debatre estratègies que permetin als professionals i famílies promoure la relació entre iguals dels infants.

• El simposi comptarà amb ponents internacionals de reconegut prestigi i mostrarà els últims avenços en investigació sobre com millorar la qualitat de vida de les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual.

Quatre anys des de la celebració del II Congrés Internacional sobre Famílies i Discapacitat, Dincat, Plena Inclusión i la FPCEE de la Universitat Ramon Llull (URL), organitzen el III Congrés Internacional sobre Família i Discapacitat. Competència Social en la infància: un repte urgent. Es durà a terme a Barcelona, a la Facultat de Psicologia Blanquerna de la URL, del 31 de maig a l'1 de juny.

L'objectiu del congrés és conèixer i difondre les experiències dirigides a promoure la interacció entre iguals dels infants amb trastorns del desenvolupament en el context escolar i familiar, a partir de pràctiques basades en evidències i en l'experiència contrastada d'escoles i famílies.

Els temes amb els quals se centrarà la trobada són: la col·laboració entre els professionals i les famílies; treballar amb els pares per millorar el desenvolupament social – emocional dels infants; pràctiques d'Inclusió Eficaç, les intervencions en habilitats socials en el TEA, entre altres.

El congrés comptarà amb ponents internacionals de reconegut prestigi, com el Dr. Guralnick i la Dra. Sandall de la Universitat de Washington (EUA), la Dra. Sheridan de la Universitat de Wisconsin-Madison (EUA), i la Dra. Björck de la Universitat de Jönköping (Suècia).

Encara esteu a temps d'enviar propostes de SIMPOSI, COMUNICACIÓ O PÒSTER amb les corresponents aportacions científiques o professionals. Les propostes hauran de realitzar-se abans del 17 de març de 2018. Ja s'ha obert el termini d'inscripció.

Consulta el programa (online) i/o descarrega-te'l.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb Sílvia Picón spicon@dincat.cat, Jordi Corominas jcorominas@dincat.cat o trucant al 93 490 16 88.

Més informació

Opinió del lector