Agenda

"Tecnologia i digitalització en els serveis de suports i atenció a les persones. L'impacte a l'educació, el treball i la vida independent"

Data: Del 4 al 5 d'Octubre

Organitzador: EASPD amb la col·laboració de Fundació Ramón Noguera, Plataforma Educativa, Som –Fundació, CONACEE i SUPPORT Fundació Tutelar de les Comarques Gironines

Lloc: CaixaForum Barcelona: Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona

Web: http://technologybcn2018.com/es/inicio/

Conferència Anual de EASPD (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities, entitat europea que aglutina organitzacions socials vinculades al món de la discapacitat) que aquest any tindrà com a nom: "Technology and Digitalisation in the Social Care Sector: the impact on education, employment and independent living" (Tecnologia i digitalització en els serveis de suports i atenció a les persones. L'impacte a l'educació, el treball i la vida independent), que tindrà lloc a Barcelona, del 4 al 5 d'Octubre de 2018.

Tractarà sobre tecnologia d'assistència, tecnologia per desenvolupar serveis centrats en la persona i TIC aplicades al sector social, orientades a millorar la inclusió social de les persones amb discapacitat especialment en l'àmbit de l'educació, l'ocupació, la vida independent i l'atenció integrada. Participaran ponents de primer nivell i es mostraran experiències innovadores de tota Europa.

Els organitzadors de la conferència, a més de EASPD són les entitats catalanes que pertanyen a aquesta associació: Fundació Ramón NogueraPlataforma EducativaSom –FundacióCONACEESUPPORT Fundació Tutelar de les Comarques Gironines.

Pots trobar més informació sobre l'eix temàtic de la conferència i detalls més específics sobre el programa o participants en la mateixa a la WEB de la Conferència, en la qual també es pot tramitar la inscripció.

Els organitzadors estan convençuts que compartiu l'interès per aprofitar al màxim les oportunitats que la incorporació creixent de la tecnologia pot suposar per a l'autonomia i la inclusió social de les persones amb discapacitat, i que amb la seva assistència a la Conferència i disseminant el coneixement que es generi, contribuireu maximitzar-les.

imatge