"No al copagament confiscatori". Dincat posa en marxa la ILP

No al copagament

• L'objectiu de la campanya és aconseguir 500.000 signatures de suport a tot l'Estat i modificar la Llei de Dependència.

• Les entitats interessades ja poden demanar els plecs de les signatures.

Dincat ha iniciat la campanya "No al copagament confiscatori", una iniciativa del moviment associatiu de la discapacitat que pretén modificar la Llei de Dependència a través d'una ILP. La campanya pretén recollir 500.000 signatures a tot l'Estat abans del 31 de juliol i portar el canvi legal al Congrés dels Diputats.

L'objectiu és aconseguir modificar la norma perquè s'estableixin uns criteris justos i equitatius sobre l'aportació econòmica de les persones en el cost de determinats serveis (copagament).

Les entitats sòcies podeu demanar a Dincat els plecs de les signatures al mail ffortun@dincat.cat o per telèfon al 93 490 16 88. Al final de la notícia, disposeu de diversos documents amb les indicacions per a la recollida de signatures (qui pot signar, persona de contacte, com s'han de recollir les signatures, informació de la campanya en lectura fàcil, etcètera), dos dossiers amb l'explicació de la campanya (un dels quals en lectura fàcil) i també podeu descarregar-vos el logotip de la campanya #noalcopagamentconfiscatori i un enllaç per a la signatura electrònica.

Per donar més dades sobre la campanya, des de Dincat s'han organitzat sessions informatives a cadascun dels territoris: Barcelona (12 de març), Lleida (5 de març), Tarragona (11 de març) i Girona (18 de març).

ATENCIÓ!!. Les persones interessades (particulars) podeu signar a Dincat (C/Joan Güell 90-92. 08028 Barcelona. Telèfon 93 490 16 88) o consultar quina és l'entitat sòcia més pròxima que també disposa dels plecs de les signatures, repartides per tot Catalunya.

Opinió del lector