'DISCCONCERTS' per a joves i adults amb discapacitat intel·lectual a L'Hospitalet

La Casa de la Música Popular de L'Hospitalet de Llobregat / Sala Salamandra organitza el cicle DISCCONCERTS, un espai pensat per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual en quant a la seva incorporació en la xarxa social.

La Casa de la Música Popular de L'Hospitalet de Llobregat / Sala Salamandra organitza el cicle DISCCONCERTS, un espai pensat per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual en quant a la seva incorporació en la xarxa social. DISCCONCERTS té com a objectiu oferir els joves i adults amb discapacitat intel·lectual un espai per compartir, mitjançant una sèrie de concerts en directe i música de discoteca.

Aquestes actuacions tindran lloc els diumenges de 17.30 a 20.30 h. El preu de l'entrada és de 2€, quantitat que es destinarà a projectes solidaris pel col·lectiu.

Les dates dels propers concerts seran:
7 de març – actuació del grup Paracetasoul i discoteca DJ Nafentt
11 d'abril
9 de maig
6 de juny
4 de juliol

Lloc: Salamandra – Sala 2. Av. Carrilet, 301 de L'Hospitalet de Llobregat (Metro L1 Av. Carrilet i FGC)

Aquesta activitat compta amb el suport de les àrees d'Educació i Cultura i la de Benestar Social de l'Ajuntament del municipi i de les entitats que treballen per a les persones amb discapacitat intel·lectual a la ciutat.

Opinió del lector