Últimes hores de la campanya de micromecenatge "Cap infant sense piscina"

Campanya Cap infant sense piscina 2015

• Recapta fons per regalar més de 400 banyadors  a escoles d'educació especial.

• Els banyadors són per a infants amb incontinència que fan activitats terapèutiques aquàtiques.

Cap infant sense piscina és una campanya de micromecenatge que, acaba en poques hores, i que vol recaptar 4.500 € per comprar 408 banyadors, de 4 talles diferents, a escoles d'educació especial de tot Catalunya. Es tracta de banyadors que permeten que infants amb problemes d'incontinència puguin realitzar activitats terapèutiques a l'aigua.

El projecte sorgeix d'un grup de pares i mares que es troben amb aquesta problemàtica i que no poden participar en aquestes sessions terapèutiques a la piscina. El problema és que els productes existents d'un sol ús passen de les talles de nadons a les d'adult i, per tant, els infants han de dur bolquers molt grossos o banyadors convencionals que no retenen ni l'orina ni la femta.

Durant un any i mig, una enginyera tèxtil -en col·laboració amb un grup de pares de la comarca de la Selva- han dissenyat un banyador ecològic, reutilitzable i econòmic que s'adapta a les necessitats d'aquests infants i joves. És una calceta feta d'un teixit transpirable que es pot utilitzar sola o sota un banyador i que es pot rentar tantes vegades com un banyador.

El projecte de micromecenatge acaba aquest mateix dissabte i es poden fer aportacions a través de Tot Suma, la plataforma catalana de finançament col·lectiu.

Opinió del lector